Tre blærede ting at indføre i haven

Leder du efter inspiration til hvordan du kan indrette haven, og er du desuden træt af at få de samme forslag hver gang du spørger? Det er ganske forståeligt, og bare rolig, her får du ikke besked på at hænge hyggelig belysning eller lignende op. Nej, nedenfor gives tre forslag til både hyggelige og ret blærede ting at have i sin have, som du kan tænke over, om også er noget for dig!

Solur

Det første på listen er et solur. Du kender nok til dem, oftest fra film eller bøger hvor de omtales, men har du egentlig nogensinde set dem i en andens have før? Hvis ikke, og du føler at det er lige din stil, kan det være at du skal overveje at skaffe dig et eller måske endda flere solure til din have. Udover at det ser ret blæret ud, så er det også en god samtalestarter med venner og familie.

Bålplads

Den anden ting på listen er noget mere almindelig, men ikke desto mindre stadigvæk vildt fed. En bålplads, eller et bålsted, er en anderledes måde hvorpå du kan samle både familie og venner, og den kan bruges året rundt. Hvad end du er til at riste skumfiduser og bage snobrød om sommeren, eller holde varmen en kold decemberaften, så er et bålsted værd at overveje.

Blomstervæg

Det sidste på listen, over ting du kan overveje at skaffe dig til din have, er en blomstervæg. Denne er ikke nødvendigvis lige til, da det naturligvis godt kan tage tid at dyrke blomsterne, således at de rent faktisk springer frem, men det vil være det hele værd. Foruden at det er med til at skabe en hyggelig stemning, giver det også en suveræn mulighed for at tage gode billeder. Hvad end man skal sende stemningsbilleder til familien, eller lægge et flot billede op på facebook, er en blomstervæg et hit.