Gør terrassen mere personlig

Kunne du godt tænke dig, at din terrasse bliver et sted, du kan nyde timevis i godt vejr? Måske du tænker, det ikke er så relevant at overveje, når vinteren banker på – men hvis solen skinner, kan man sagtens sidde udendørs med et tæppe på og en varm kop kaffe, hvis man har et behageligt sted. Terrassen er vigtig at få indrettet, så den passer til dig – og måske en havebænk kan være med til at gøre den mere hyggelig?

Du kan her kigge på flotte bænke til terrassen, som du kan passe ind på forskellige måder. Der er mange måder, man kan indrette en terrasse på – det kommer blandt andet an på, hvor stor den er, og hvad der er plads til, samt om I helst vil have flere små hyggekroge, eller om et enkelt sofaarrangement, der er relativt åbent, er noget I hellere vil have. Med en havebænk kan I også have et par puder liggende, som kan gøre den behagelig at sidde på – og lænende op ad en mur opvarmet af solen kan det være fantastisk.

Plads til venner og familie

Det er rart at have et sted, man er glad for at kunne invitere andre på besøg ved. Terrassen skal gerne være et sted, hvor du føler, du kan samle venner eller familie enten til forskellige fødselsdage eller bare til en omgang aftensmad eller brætspil, hvor I kan sidde sammen og hygge jer med noget godt at drikke og spise.

Hvis I har børn, kan det også være et sted, hvor der er plads til at kigge på børnenes leg på græsplænen eller indbyde til, at de også kan sidde og være med til forskellige spil. Det er altid hyggeligt at få lidt snacks sammen på terrassen, og så er det ekstra hyggeligt, hvis man føler, man har gode bænke og et godt bord at sidde ved.