Det er stadig sommer

Er du typen, som ønsker at nyde den sidste my af varme på din terrasse, inden du for alvor går i et med sofaen? Men har du også indset, at uanset hvor mange trøjer, strømper og huer, du tager på, kan du ikke holde varmen ved at sidde stille? Medmindre du anskaffer dig en terrassevarmer. En investering, du ikke kommer til at fortryde. Her kommer en hjælpende hånd til dig, som er på udkig efter en personlig sol til din terrasse eller have.

Hvilken sol?

Der findes flere typer af terrassevarmere, og vi kender alle den gamle, energislugende gasvarmer i hjørnet. Der findes dog bedre løsninger, hvor varmen ikke bare rammer ben eller ryg. Med en hængende terrassevarmer, får du varmen blæst ned oppefra, hvilket rækker længere ud, end hvis varmen kommer fra et hjørne. Grundet terrassevarmerens placering og lys, er den næsten som en sol over dig og hvem end, du inviterer på en kop kaffe på din terrasse. En moderne og god terrassevarmer, angiver de antal kvadratmeter, den dækker over, og det er derfor let at se, hvilken model du har brug for.

Til enhver smag

Det kommer sikkert ikke bag på dig, men der er meget energi at sparre ved at investere i en hængende terrassevarmer. Men nu kan det jo være, du sidder tilbage med en bekymring for, om en sådan investering vil ødelægge hyggen og dine fine dekorationer på terrassen? Nye terrassevarmere ligner meget industrilamper, og der er en god grund til, at de ser ud, som de gør, så de bedst muligt kan udnytte energien til varme. Men hvis du ønsker en løsning, som lever op til din terrasse, kan du vælge at købe en indbygget varmer, som simpelthen installeres i terrassens tag. Du vil knap ænse, at den er der. Udover, når du sidder udenfor i en tynd strik på en grå novemberdag.